Haber

Selen Görgüzel ve Merve Boluğur birbirine girdi

DJ Mert Aydın ile evliliği sadece 53 gün süren Merve Boluğur, geçtiğimiz günlerde Mabel Matiz ve Mert Demir’in ünlü parçası ‘Antidepresan’ı seslendirdi ve 4 milyon takipçili Instagram hesabında yayınladığı müzik performansı beğeni topladı. çok eleştirildi.

Geçen hafta bir magazin programına konuk olan Selen Görgüzel, uzun süredir ekranlardan uzak kalan Merve Boluğur’un oyunculuk teklifi alamayınca müziğe yöneldiğini söyledi.

Selen Görgüzel, Merve Boluğur’un Antidepresanlar ile ilgili yorumu hakkında şu sözleri kullandı:

“Teklif yok”

“Merve iyi bir oyuncu. Bu kız sosyal medyada okuyamasa da sürekli şarkı paylaşıyor. Artık sektörde eskisi kadar popüler değil, proje teklifleri gelmiyor. müzik endüstrisinde var.

“Ben yeneceğim”

Evliliği de müzik sektöründen biriyle olmuş. Müzikten yürümek istedi, oyunculuktan elbet bir şey gelmeyecek. Merve’yi tanımadığım için onu ne seviyorum ne de sevmiyorum. O sevimli ve yetenekli bir bayan. Annesi ya da ablası olsaydım onu ​​döverdim. Bu kadar değerli projelerde yer aldıktan sonra neden kendinize bunu yapıyorsunuz? Akıl hastasıysan git tedavi ol. Annesi evliliğine çok karışmışsa şu anki psikolojisinin sebebi anlaşılır. Aile bazı şeyleri tetikler. Ailesinden tam bir sevgi, ilgi, şefkat ve koruma gören insan kendini bu duruma düşürmez.”

Görgüzel’in sözlerine çok kızan Merve Boluğur, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla ünlü ismi hedef aldı ve şarkıcının yönetmen Hamdi Alkan ile Mart 2022’de sona eren evliliğine de değindi:

“Adımı Konuşma”

“Ablacım sen benim gibi hoş değilsin sesin pek sana ait değil. Onun eşi olarak gündem oluyorsun. Ben tırnaklarımla çalışırdım. Beni kıskanıp dedikodu yaparak bozuk psikolojini sergiliyorsun. Lütfen. benden bahsetme sus ben bu bölümde daha kimseyle konuşmadım adımı anma senin gibi varlıklardan çok sıkıldım magazin programlarına soruyorum konuşmak istemiyorum hiç konuşulmaz. Ben kendi başıma takılan bir insanım.”

“Meleklerini kaybetti”

Önceki akşam hayranlarıyla bir araya gelen Görgüzel, Merve Boluğur ile polemik yaşadı. “Ciddiye alınacak bir söz değil. Çünkü arkadaşımız ciddiye alınacak durumda değil. Tertemiz duygularla telaffuz ettim. Ama ne yazık ki akli yetilerini kaybetmiş, algılayamıyor bile. Allah yardımcın olsun, bir insan olarak onu ancak iyi niyetle dileyebilirim ama Allah yolunu açık etsin.

“9 yıllık evliyim”

Taşıdığım soyadımla ve 9 yılımı geçirdiğim evliliğimle gurur duyuyorum. Herkes gibi evliliğini 3 günde bitiren biri olmadım. 9 yıl aslanlar gibi aile hayatımı sürdürdüm, sanat camiası olarak gördüğümüz bir hayatta iyisiyle kötüsüyle, varlığıyla yokluğuyla olağanüstü bir evlilikti. Bitti ama ben hala saygı çerçevesinde eşimi görüyorum. Eski karım o, şu ya da bu değil. Türkiye’nin en önemli ve saygın yönetmenlerinden biridir. Umarım bir gün böyle dediği yönetmenin projesinde yer alabilir.”dedim.

Selen Görgüzel’in sahnesini dinlemeye gelenler arasında Merve Boluğur’un eski eşi müzisyen Mert Aydın da yer aldı. Selen Görgüzel, Mert Aydın hakkında da konuştu:

“Tanrı Kardeşimizi Kurtardı”

“Tabii bu tür ithamlarda bulunan bir insan için çok üzücü… Allah yardımcısı olsun. Mert benim çok sevdiğim kardeşim. Mert iyiyi, doğruyu, kötüyü, yanlışı ayırt eder. o yanlıştan döndü. Onu çok seviyorum. Allah kardeşimizi seviyor. Ne diyebilirim ki kurtardı.”

haber-saphane.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu