Haber

Kılıçdaroğlu’ndan vatandaşlara kaçak SMS gönderimi! AK Parti’den uyarı geldi

Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanlığı Seçimi İkinci Çeşit Oylamaya 2 gün kala hukuksuz bir eyleme imza attı. Kılıçdaroğlu, vatandaşların cep telefonlarına kısa bir ihbar göndererek kredi kartı borçlarını çözeceğini bildirdi.

VATANDAŞLARIN KİŞİSEL VERİLERİ YOKTUR

Vatandaşların kişisel verilerinin korunması hiçe sayılarak bankalardan gelen numaralarla gönderilen SMS’ler sosyal medyada tepki çekti. TCK’nın 136. maddesi “Yasadışı Veri Verme veya Elde Etme”AK Parti üyesi Hamza Dağ, suçunu alenen kullanan Kemal Kılıçdaroğlu’na isimsiz atıf yaptı.

Kemal Kılıçdaroğlu’nun kısa mesajında ​​şu ifadelere yer verildi;

“Sevgili hemşehrim, borç veren evinizi güçlendirmeye çalıştığınızı biliyorum. İktidara gelir gelmez kişisel kredi kartı borçlarınız için kesin analiz üreteceğim. Devletimizin hazinesi, Erdoğan’ın yol açtığı ekonomik bunalım nedeniyle kredi kartı borçlarınızı bankalardan devralacak.

FAİZ SİLİNECEK, ANA TAKSİTLER

Kredi kartı borcunuzun faizi tamamen silinecek ve anapara 36 ay taksitle ödenecektir. Bu sayede yüzbinlerce vatandaşımız bu yükün altında ezilmekten kurtulacak, rahat bir nefes alacak, borç bataklığından evleri yıkılmayacak. Unutmayın, 28 Mayıs seçimi ülkedeki ağır borçlardan kurtulmak veya borca ​​batmak için yapılan bir referandumdur! Vatanını sevenler sandığa gelsin.”

HAMZA DAĞ’DAN DOLANDIRICILIK UYARISI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CHP lideri ve 7’li koalisyonun cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nun vatandaşlara gönderdiği SMS’e atıfta bulundu.

Sosyal medya hesabında kendisini siyasetçi olarak tanıtarak vatandaşları çeşitli vaatler karşılığında dolandırmaya çalışanlara karşı uyardı.

AK Parti üyesi Dağ, şu ifadeleri kullandı: “Sizi telefonla arayarak veya SMS atarak, kendilerini cumhurbaşkanı adayı, siyasetçi, parti lideri olarak tanıtan, hesabınıza para yatıracağım, kredi kartı borçlarınızı kapatacağım diyerek sizi dolandırmaya çalışanlara inanmayın.”

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu